Wij van K’77 kondigen via deze weg vol trots en enthousiasme ons 40-jarig jubileum aan!

Het is bijna 40 jaar geleden dat onze vereniging ‘Kontakt 77’ het licht zag. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot dé alternatieve uitgaansgelegenheid voor de jeugd van Woerden en omstreken. Wij zijn ontzettend trots dat onze vereniging al 40 jaar op eigen benen haar voortbestaan heeft gewaarborgd en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

In het weekend van 24 en 25 november organiseren wij met onze groep van ongeveer 15 enthousiaste vrijwilligers een weekend vol leuke activiteiten om ons 40-jarig jubileum te vieren. Dit weekend zal, net zoals de vorige edities, bol staan van dat waar onze vereniging al jarenlang voor staat: gezelligheid en goede (live) muziek.

Op vrijdagavond 24 november hebben wij de felbegeerde ‘bitches’ op het podium staan, oftewel: The Big Fat Bitches! Zij spelen rockcovers en weten iedere keer opnieuw K’77 op stelten te zetten. We kijken er weer naar uit! Een nieuwe naam die wij verwelkomen op ons podium is: Andere Koek! Andere Koek is een opkomende band in ons land die Nederlandstalige ska-punk speelt. We zijn erg enthousiast dat zij komen spelen op ons jubileum!

Op zaterdagavond 25 november hebben wij welgeteld drie bands! De avond staat in het teken van punk met Jacklust (sleazepunk) en We are the reason (poppunk). Dit is echter nog niet alles.. ook hebben wij The Dutch Duke weten te programmeren, die zich meer bezig houd met metal. Voor ieder wat wils, dus!

De voorverkoop is gestart op 21 oktober en er zijn losse kaarten voor de vrijdag en zaterdag, evenals weekendkaarten. In het weekend zelf zijn de kaarten aan de deur €2,50 duurder, dus zorg ervoor dat je gebruik maakt van je voordeel!  

Voorverkoop prijzen:
Vrijdag entree leden: €5,-
Vrijdag entree niet-leden: €7,50

Zaterdag entree leden: €7,50
Zaterdag entree niet-leden: €12,50

Weekendkaart entree leden: €10,-
Weekendkaart entree niet-leden: €15,-

Op 18 november houden wij in K’77 een benefiet Bingo om geld op te halen voor ons jubileum. Wil jij K’ helpen of ben je gek op bingo en wil je leuke prijzen winnen? Wees er dan bij! We zijn geopend om 21.00 en starten om 22.00.

Voor meer informatie: check onze facebook, website of kom eens langs op een zaterdagavond.