Sponsoren gezocht!

Herinneren jullie ons laatste jubileumfeest nog? Wat was ’35 Jaar K’77’ een knaller! Met trots en vol enthousiasme willen wij jullie mededelen dat wij bezig zijn om weer zo’n knaller van een feestweekend te organiseren ter ere van het 40e jubileum van onze jongerensociëteit!

Het is bijna 40 jaar geleden dat onze vereniging Kontakt 77 het licht zag. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot dé alternatieve uitgaansgelegenheid voor de jeugd van Woerden en omstreken. Sinds de oprichting in 1977 is K’77 een vereniging die financieel volledig zelfstandig opereert. Dat betekend dat er dus geen subsidiëring van de overheid aan te pas komt. Wij zijn ontzettend trots dat onze vereniging al bijna 40 jaar op eigen benen haar voortbestaan heeft gewaarborgd en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

In het weekend van 24, 25 en 26 november organiseren wij met onze groep van ongeveer 15 enthousiaste vrijwilligers een weekend vol leuke activiteiten om ons 40-jarig jubileum te vieren. Dit weekend zal, net zoals de vorige edities, bol staan van dat waar onze vereniging al jarenlang voor staat: gezelligheid en goede (live) muziek.

Om dit weekend te realiseren zijn wij, de vrijwilligers van vereniging K’77, nog op zoek naar personen of organisaties die ons willen ondersteunen middels een financiële bijdrage. Deze bijdrage zal worden gebruikt om de optredens, ledenmiddag en reünie te financieren. In ruil daarvoor bieden wij een aantal pakketten aan:

  • €50,- tot €100,-: Uw logo op de achterzijde van de toegangskaarten en u krijgt een vermelding (+link naar uw eigen pagina) op onze website.
  • €150,- tot €200,-: Als boven + uw logo op de promotie (posters en flyers; zullen worden verspreid door Woerden en omstreken)
  • Vanaf €250,-: Als boven + uw logo op de rugzijde van de T-Shirts die onze vrijwilligers het gehele weekend zullen dragen (en waarschijnlijk de vijf jaren daarop volgend!)

Heeft u interesse in de ondersteuning van ons evenement of heeft u nog vragen? U kunt een e-mail sturen naar 40jaar@k77.nl.

Uw, hopelijk positieve, antwoord zien wij met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De vrijwilligers van vereniging K’77