VRIJDAGAVOND 24 NOVEMBER

 

Met trots en vol enthousiasme kondigen wij via deze weg ons 40-jarig jubileum aan!

Het is bijna 40 jaar geleden dat onze vereniging ‘Kontakt 77’ het licht zag. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot dé alternatieve uitgaansgelegenheid voor de jeugd van Woerden en omstreken. Wij zijn ontzettend trots dat onze vereniging al bijna 40 jaar op eigen benen haar voortbestaan heeft gewaarborgd en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

In het weekend van 24 en 25 november organiseren wij met onze groep van ongeveer 15 enthousiaste vrijwilligers een weekend vol leuke activiteiten om ons 40-jarig jubileum te vieren. Dit weekend zal, net zoals de vorige edities, bol staan van dat waar onze vereniging al jarenlang voor staat: gezelligheid en goede (live) muziek.

Op vrijdagavond 24 november hebben wij de felbegeerde bitches op het podium staan, oftewel: The Big Fat Bitches! Zij spelen rockcovers en weten iedere keer opnieuw K’77 op stelten te zetten. We kijken er weer naar uit! Een nieuwe naam die wij verwelkomen op ons podium is: Andere Koek! Andere Koek is een opkomende band in ons land die Nederlandstalige ska-punk speelt. We zijn erg enthousiast dat zij komen spelen op ons jubileum. Mis ze niet! 

Openingstijden: 21.00 – 03.00 

Voorverkoop prijzen:
Entree leden: €5,-
Entree niet-leden: €7,50
Weekend leden: €10,-
Weekend niet-leden: €15,-

*De voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen aan de bar. Kaarten zijn voordeliger voor leden. Lees hier hoe je lid kunt worden! 
*Kaarten die aan de deur worden verkocht zijn €2,50 duurder. Dit is uiteraard op de avond waarop de kaarten van toepassing zijn.