ZATERDAGAVOND 25 NOVEMBER

 

Met trots en vol enthousiasme kondigen wij via deze weg ons 40-jarig jubileum aan! 

Het is bijna 40 jaar geleden dat onze vereniging ‘Kontakt 77’ het licht zag. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot dé alternatieve uitgaansgelegenheid voor de jeugd van Woerden en omstreken. Wij zijn ontzettend trots dat onze vereniging al bijna 40 jaar op eigen benen haar voortbestaan heeft gewaarborgd en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

In het weekend van 24 en 25 november organiseren wij met onze groep van ongeveer 15 enthousiaste vrijwilligers een weekend vol leuke activiteiten om ons 40-jarig jubileum te vieren. Dit weekend zal, net zoals de vorige edities, bol staan van dat waar onze vereniging al jarenlang voor staat: gezelligheid en goede (live) muziek.

Op zaterdagavond 25 november hebben wij welgeteld drie bands! De avond staat in het teken van punk met Jacklust (sleazepunk) en We are the reason (poppunk). Dit is echter nog niet alles.. ook hebben wij The Dutch Duke weten te programmeren, die zich meer bezig houd met heavy- en speedmetal! Voor ieder wat wils, dus. We zetten de avond op zijn kop! 

Openingstijden: 21.00 – 03.00 

Voorverkoop prijzen:
Entree leden: €7,50
Entree niet-leden: €12,50
Weekend leden: €10,-
Weekend niet-leden: €15,-

*De voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen aan de bar. Kaarten zijn voordeliger voor leden. Lees hier hoe je lid kunt worden! 
*Kaarten die aan de deur worden verkocht zijn €2,50 duurder. Dit is uiteraard op de avond waarop de kaarten van toepassing zijn.