Poster Ratrace 2016 versie 2 (1)

Zet het in je agenda: 04 juni, de Ratrace van K’77!!

Deze (te) gekke wedstrijd is al jaren een begrip bij ons in K’77 en wij hopen dat jullie mee willen doen aan dit knotsgekke filmpjesfestijn vol grapjes en grollen!

De wedstrijd gaat als volgt:
Eerst verzamelen we op een nader te bepalen tijdstip bij K’77 om van de jury de spelregels te horen. Iedereen krijgt zijn benodigdheden en opdrachten en dan kunnen we meteen van start!

De Ratrace draait om welk team de opdrachten van de jury op de leukste manier kan uitvoeren. Dat kan met alle creativiteit die jij in je team hebt!

Als alle filmpjes zijn ingeleverd zijn en de jury heeft besloten, worden ’s avonds de winnaars bekend gemaakt en de leukste filmpjes worden gepresenteerd op het grote scherm in K’77. Dit is dus meteen ook een goed excuus om lekker te komen genieten van een pilsje, frisje of andere versnapering!

Let op!
•Deelnemers dienen lid of donateur te zijn van K’77
•Je team moet uit minimaal 3 en maximaal 5 bestaan
•De opdrachten dienen gefilmd te worden met een eigen camera

Wil jij meedoen met aan dit hilarische festijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in door te mailen naar ratrace@k77.nl! Stuur een mailtje met de namen, lidnummers, telefoonnummers en jullie zelf te bedenken teamnaam!

Inschrijven is gratis en kan tot en met 28 mei. Ben je nog geen lid van K’77 maar wil je dit wel worden om deel te kunnen nemen aan Ratrace? Dit kan aan de bar!

Aanvang: 12.00
Start: 12.30
Einde: 18.00
Prijsuitreiking: 22.00