Poster seizoensopener 01-10-2016

Op 01 oktober: een nieuw seizoen, een nieuwe start. Wat hoort daar bij? Supertoffe bands natuurlijk! En die hebben we: At First en Full Nelson. Limp Bizkit Tribute! Maaar… met alleen bands komen we er natuurlijk niet, we hebben ook jou nodig om van deze avond een onvergetelijk, geweldig en knallend feestje te maken!

Eén van de bands die op zal treden is At First. Zij hebben zichzelf nog niet eerder vertoond in K’77, maar wij geloven dat zij geknipt zijn om dit seizoen met ons te openen!
‘At First creëert een eenheid uit een mix van verschillende invloeden die variëren van Led Zeppelin tot Halestorm en Rage Against the Machine. Dit uit zich in de vorm van harde en rauwe Alternatieve Rock/Metal gevuld met vuur en dynamiek. Hierdoor ontstaat op het podium een tsunami van geluid en energie die iedere zaal doet beven!’
Facebook: https://www.facebook.com/at.first.band/
Website: http://www.atfirst-band.com/

Full Nelson hebben jullie eerder gezien.. en wat een feest was dat! Na hun geweldige tribute aan Limp Bizkit in 2014 bij ons komen ze terug op 01 oktober! Zoals zij zelf al aangeven: ‘Alles tot in de puntjes gelijk met gouden jaren van Bizkit. Met strak zang -en gitaarwerk, moddervette drums en samples is dit dé Limp Bizkit Tribute van de Benelux en wie weet wat de toekomst brengt.’ Dit wordt vet!
Facebook: https://www.facebook.com/fullnelsonband/
Website: www.fullnelson.nl

Deur open: 21.00
Aanvang: 22.00
Entree leden: €2,50
Entree niet-leden: €4,50